Fotoğrafı Gerçek Boyutuyla Görmek İçin Tıklayın

2009 yılından beri Ankara da faaliyetlerini sürdüren ASSA (Ankara Sine-i Sanat Atölyesi, eski adı - Ankara Sokak Sanatları Atölyesi) bu sene büyük bir başarı yakalayarak 1.ASSA SOKAK SANATLARI FESTİVALİ' ne imza attı.Yapılan sanatsal faaliyetlerin çapı genişledikçe aileyi genişletmenin ihtiyaç olduğu ortaya çıktı. Aynı sanat çatısı altında faaliyet sürdürmek isteyenler için grup tanıtımı aşağıdadır.

Fotoğrafı Gerçek Boyutuyla Görmek İçin Tıklayın


ASSA bağımsız bir topluluktur. Sanatın her alanında Sokaklarda/Sahnelerde performanslar sergilemektedir. Amaç ve Felsefesi "yaşanılır dünya bilinçli insanla olur" şiarını yaymak ve daha kaliteli hayatlar için insanlarda duyular uyandırmaktır. Bunun riski ne ise almaya hazır olan topluluğun kimseyle bir alıp veremediği yoktur. Kimseye karşı değildir. Sevgiden yanadır. Sanatın dönüştürücü etkisine inanır.

Fotoğrafı Gerçek Boyutuyla Görmek İçin Tıklayın


Fluxus akımını neredeyse tamamen benimsemiş olan grup, herkesin sanat yapabileceğine inanır, tüm sanat dallarının birbiri ışığı altında ilerlediğine inanır ve tüm sanat dallarını fırsat buldukça birbiriyle seviştirir. Sosyal sorumluluk projeleri ve sokak performansları ağırlıklı çalışmalar yapar. Amatör bir grup olmasına rağmen birçok uluslararası tiyatro ve film festivaline katılmış ve özne olmayı başarmıştır. Üyelere ticari katkıları zaman zaman olsada, ticari kaygıyla gruba dahil olunmaması önerilir. Detaylı bilgi için aşağıdaki linklerden grubu tanıyabilirsiniz.

Fotoğrafı Gerçek Boyutuyla Görmek İçin Tıklayın


İLETİŞİM: Genel Sanat Yönetmeni - Onur Kaya - 0506 924 61 11
BAŞVURU FORMU için - ''ASSA BAŞVURU'' yazıp onurxkaya@hotmail.com adresine ileti gönderiniz.
http://www.facebook.com/pages/ASSA-Ankara-Sine-i-Sanat-At%C3%B6lyesi-/253246188036533#!/group.php?gid=124186463626
http://www.facebook.com/pages/ASSA-Ankara-Sine-i-Sanat-At%C3%B6lyesi-/253246188036533

Fotoğrafı Gerçek Boyutuyla Görmek İçin Tıklayın


Ben de bugün tesadüfen dolaşırken, Ankara Sakarya caddesi başında duyduğum müzik sesine doğru ilerlediğim de ASSA'nın bu sokak sanatı gösterisi ile karşılaştım. Sizlerle paylaşabileceğimi düşündüğüm için çektiğim bu fotoğrafları sizlerin bilgi ve ilgisine sunmaya çalıştım.