Merhabalar.

Değerli öğretmenim ve aynı zamanda blogdaşım Tülay Gürdal hanım kardeşimizin Osmangazi-Bursa I.Murat İlköğretim Okulu 4/B sınıfı öğrencileri ile birlikte hazırladıkları Sınıfça dergisini 02 Şubat 2016 Salı günü aldığım da ne kadar mutlu olduğumu anlatamam. Tülay Gürdal'ın bu ince ve nazik  jestine çok teşekkür ederim. 

Hemen dergiyi kargo poşetinden çıkarttım ve incelemeye başladım. Gerçekten bir okul dergisi tadında ve üslubunda bir dergi çıkarmışlar. Bu güzel derginin çıkarılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Derginin mukaddimesi olarak kabul edilen ilk sayfasını tarayarak siz okuyucularla paylaşmak üzere yukarıya aldım. Resmi ve yazıyı orijinal büyüklüğünde görebilmeniz için resmin üzerinde sol fare tuşunuzla tıklamanız yeterlidir. 


Bursa'nın yönetiminde söz sahibi on bir makam, mahallinde ziyaret edilerek idarecilerle yapılan röportajların yanı sıra, Milli Mücadelemizde destan yazmış kahramanlarımıza da yer verilen dergi, gerçekten çok güzel ve dergi tadında hazırlanmış. Okuyanı usandırmadan keyif ve zevk veren bu güzel dergiyi çıkaran başta öğretmenleri Tülay Gürdal olmak üzere 4/B sınıfı öğrencilerinin hepsine bu başarılı çalışmalarından dolayı ayrı ayrı teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.