Şırnak'ta 13 vatan evladının elim bir helikopter kazasında şehadete erdikleri haberi yüreklerimizi dağladı. Bu derin ve büyük acıyı yüreklerinde hisseden ailesi  ile birlikte necip milletimizin acısını bırakın dindirmeyi hafifletmek bile mümkün değil.


Bu acı haber üzerine gazeteler ve televizyonlar farklı hikayeler çıkararak basındaki farklılığı elde etmek için adeta birbirleriyle yarıştılar. Bir gazete magazin sayfasına iri puntolarla üç satır halinde "Yarbay Songül'ü rüyasında gördü" şeklinde başlık attı. Rüyayı kim görmüş biliyor musunuz? Şarkıcı Demet Akalın görmüş. Malum gazete üstelik bu haberi Demet Akalın'ı dekolteli kıyafetiyle vermiş.  

Vatandaş olarak ben bundan rahatsız oldum ve soruyorum: Toplumun yüreğini yakan bir olay hakkında doğrudan olayın içinde değillerse, bana ne Demet Akalın'ın, Gülben Ergen'in, Hadise'nin, Burcu Esmersoy'un, Okyat Kaynarca'nın ne düşündüğünden?

Acı haberlerden bile magazin çıkarma yarışında olan tüm yayın ve basın kuruluşlarını esefle kınıyorum.  

Gözünü kırpmadan, korkusuzca, vatan savunmasında şehadete eren tüm aziz şehitlerimize, Cenab-ı Hakk'tan rahmetiyle, merhametiyle, mağfiretiyle ve cennetiyle muamele eylemesini niyaz ediyorum.