Sayfalar

İzin Vermediler

🎧 Dinle

Muhsin ve Recep Yazıcıoğlu

Memlekete faydası olacak dürüst insanlara bırakın görev vererek fırsat vermeyi, hayatta kalmalarına bile izin vermediler...

24 yorum:

  1. sevdiğiniz kişilerdi degil mi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar Deeptone.
      Evet hem sevdiğim, hem de takdir ettiğim kişilerdi. Allah rahmetiyle muamele eylesin.
      Selam ve saygılarımla.

      Sil
  2. Her ikisi de toplumun her kesimi tarafından çok sevilmiş, cesur ve kararlı duruşlarıyla tanınmış iyi insanlar olarak biliniyor. Ne yazık ki yine her ikisinin de (tam da 55 yaşındayken) şüpheli olaylar sonucu benzer bir kader ile benzer bir kazanın kurbanı olarak vefat etmiş olmaları son derece iç yakıcı. 😥
    Saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar Zeugma.
      Ziyaretiniz ve değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Maalesef aynen yorumda açıkladığınız gibi oldu. Ben bu her iki vatan evladına o kadar çok üzüldüm ki anlatamam. Allah rahmetiyle muamele buyursun inşAllah.
      Selam ve saygılarımla.

      Sil
  3. Muhsin Yazıcıoğlu ve Recep Yazıcıoğlu, Türkiye'nin yakın tarihine damga vuran, vatan sevgisi ve millet hizmeti odaklı duruşlarıyla tanınan iki önemli kişi. Biri siyasi arenada "dava adamı", diğeri bürokraside "Süper Vali" olarak halkın gönlünde yer edinmiş, dürüstlük ve vatanseverlik sembolü olmuşlardır.Her ikisi de farklı alanlarda (siyaset ve bürokrasi) vatanın birliği, beraberliği ve halkın refahı için mücadele etmiş isimler olarak Türk tarihine geçmişlerdir.Davasına ve ülkesine ömrünü adamış, dik durmuş, eğilmemiş, yolundan sapmamış yiğit bir devlet adamlarıydı her iki sine de Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar Üstadım.
      Ziyaretiniz ve değerli yorumuuz için çok teşekkür ederim.
      Ülkemizin kötü gidişatına yön verip ülkemizi refaha çıkaracak potansiyeli olan bu değerleri kaybettiğimize çok üzüldüm doğrusu.
      Allah rahmetiyle muamele buyursun inşAllah.
      Selam ve saygılarımla.

      Sil
  4. Topluma faydalı olacak bu değerli insanların aramızda olamayışı ne hazin bir durum. İyi, dürüst, saygın ve ilkeli insanları ne yazık ki yaşatmıyorlar! Bu kötü dünyanın müsebbibi kimler!.
    Ah ki ne ah!.. Bu yiğit devlet adamlarımızın ruhları şad olsun. Allah rahmet eylesin. Her zaman saygıyla anılacaklardır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar Esin Bozdemir.
      Ziyaretiniz ve değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Bu kötü dünyanın müsebbibi yine biz insanlarız. İnsana insandan başka zarar verecek herhangi bir mahlukat yoktur!

      Buraya sadece Recep ve Muhsin Yazıcıoğlu'nu alabildim. Aksi halde, bir blog sayfasına sığmayacak kadar çoklar ki tamamını saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyoruz.
      Selam ve saygılarımla.

      Sil
  5. oğlumla bazen muhsin yazıcıoğlu'nun kabrini ziyarete gidiyoruz. her iki kıymetli insanı da çok saygı ve sevgi ile anıyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar Burcu.
      Ziyaretiniz ve değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.

      Evet ben de Ulus tarafına çıktığım da rahmetliyi kabri başında anıyorum.

      Ülke olarak neler kaybettiğimizin farkında değiliz. Bu farkındalığı yaratarak milletimizi bilinçlendirmeliyiz.
      Selam ve saygılarımla.

      Sil
  6. Merhabalar.
    Unutulmayan insanlar vardır. Vatan ve millet sevgisiyle yoğrulmuş, görüş ve düşünceleri ne olursa olsun, ülkesine hizmet etmeyi görev bilen insanlar.
    Her şeye rağmen adlarına leke sürdürmemiş, görevlerinde onurlu ve dik duruşlarından vazgeçmemişlerdir.
    Halkımız sağduyusuyla bu insanlara vefa borcu olduğunu bilir. Diyarbakır eski Emniyet Müdürü Gaffur Ergene de onlardan biriydi. Daha nice insanımızın kaybı acı vericidir.
    Saygıyla,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar Makbule Öğretmenim.
      Ziyaretiniz ve değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.
      Evet efendim, bu ülkeye hizmet etmeyi kendine şiar edinmiş, vatan ve millet sevgisiyle yoğrulmuş daha nice değerlerimiz var; hepsini saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyoruz.
      Selam ve saygılarımla.

      Sil
  7. Merhabalar.
    Yorumumda yanlış yazmışım, bağışlayın lütfen. Rahmetli Gaffar Okkan'ın adını Gaffur Ergene olarak belirtmişim. Geç fark ettim.
    Kaybettiğimiz bütün değerli insanlarımızı, şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum.
    Nurlar içinde uyusunlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar Makbule Öğretmenim.
      Kimi kastederek yazdığınızı anladığım için, sorun olmadı. Sayın öğretmenim yaşımız gereği, bundan böyle yazılarımızda ufak tefek hatalarımız olacak. Makul karşılanacak bir durum.
      Selam ve saygılarımla.

      Sil
  8. yakında yine bekleriz blogunuza :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar Deeptone, Hoş Geldiniz.
      Bu aralar başka konularla ilgilenmek durumunda kaldığım için ne bloglamaya, ne de blog ziyaretinde bulunmaya pek imkan bulamıyorum. İnşAllah en kısa zamanda blog sayfamın başına geçer ve blogları da ziyaret ederim.
      Selam ve saygılarımla.

      Sil
  9. Recep Tayyip Erdoğan ülke ekonomisi hala çoğu ülkeden iyi diyor ama dolar kaç TL

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar H.T. Keçe.
      Ziyaretiniz, katkınız ve yorumunuz için teşekkür ederim.

      Sil
  10. Aselsan'da Türk mühendisler ölüyormuş bu gizli ölümler perde arkası gizli tutuluyormuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar H.T. Keçe.
      Ziyaretiniz, katkınız ve yorumunuz için teşekkür ederim.

      Sil
  11. Unutulmaz unutulmayacak kıymetli insanlar . Hayatın kuralı mı bu bilmiyorum? Oysa ölüm var zaten ve bir gün herkese sıra gelecek. :(

    YanıtlaSil
  12. Merhabalar Kitap Sesleri, Hoş Geldiniz.
    Blog sayfama yapmış olduğunuz ziyarete ve değerli yorumunuza çok teşekkür ederim.
    Evet ölümü ve akibetini biliyoruz, bir gün öleceğimize de inanıyoruz ama; vatana millete gerçekten faydalı ve yararlı insanların ortdan kaldırılmalarına karşıyım. Bu ülkeye layıkıyla hizmet edecek cevherleri, kendilerine rakip ve engel gören ahlaksız ve vatan haini emperyalist zihniyetli taraflarca katledilmesine karşıyım. Onları ve yaltakçılarını lanetliyor, katledilen cevherlerimize de rahmetler diliyor, saygı ve minnetle anıyorum.
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
  13. Bu yazı, suikast iddiaları ve bunların arkasındaki olası ilişkiler açısından oldukça dikkat çekici bir tartışma alanı açıyor. 🤔
    Ancak burada önemli olan, ortaya atılan iddialarla doğrulanmış olguları birbirinden ayırabilmek. Tarih boyunca siyasi cinayetler, istihbarat operasyonları ve güç mücadeleleri gerçekten yaşanmış olsa da, her şüpheli olayın arkasında mutlaka organize bir suikast planı bulunduğunu söylemek için somut ve bağımsız biçimde doğrulanabilir kanıtlara ihtiyaç vardır.👍

    Zamanında Aselsan mühendisleri için de aynı düşünceleri aynı duyguları beslemiştik hatırlarsanız.🌐

    ⭐Bence yazının asıl değerli tarafı da tam burada ortaya çıkıyor: Okuyucuyu yalnızca “komplo var mı, yok mu?” sorusuna değil, “Bu iddianın dayandığı delil nedir, hangi kaynaklar birbirini doğruluyor ve alternatif açıklamalar neler?” sorularına yöneltmesi gerekiyor.

    👥🐾Özellikle günümüzde sosyal medya ve bloglar üzerinden yayılan iddialar, birkaç saat içinde haber niteliğinde algılanabiliyor. Oysa gerçek gazetecilik; iddiayı aktarmaktan çok, iddianın kanıt zincirini sorgulamayı gerektirir.

    🥇❓Dolayısıyla bu konuyu kesinleşmiş bir suikast komplosu olarak değil, araştırılması gereken ciddi bir iddia olarak değerlendirmek daha sağlıklı. Eğer ileride resmi soruşturma belgeleri, bağımsız tanıklıklar, güvenilir haber kaynakları veya adli bulgular ortaya çıkarsa, bugün “komplo teorisi” olarak görülen bazı ayrıntılar yeniden değerlendirilebilir.

    Şimdilik en doğru yaklaşım, merakı korurken eleştirel düşünceden vazgeçmemek.👍

    Benim de sevdiğim ve saygı duyduğum ünlü siyasetçilerden biriydi. Onu tekrar bu sayfanızda anmak gerçekten benim için de onur ve gurur verici. 🙏Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun inşallah.

    🌟Bu anlamlı paylaşım için teşekkür ederim. Emeğinize sağlık. Blogunuza ve çalışmalarınıza saygı, selam ve başarılar diliyorum.😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar Mühendis, Hoş Geldiniz.
      Blog sayfama yapmış olduğunuz ziyarete ve değerli yorumunuza çok teşekkür ederim.
      Yorumunuzu okudum. Evet, benim paylaşımımda bu iki rahmetlinin kesinleşmiş bir suikast komplosuna kurban gittiklerini vurguluyorum. Ama bakın rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun dosyasını yeniden inceliyorlar ve altından kesinleşmiş bir suikast komplosu çıkacağının işaretleri var.
      Selam ve saygılarımla.

      Sil

YORUMUNUZ HEMEN YAYIMLANIR