Yine üst üste şehidler verdiğimiz şu günlerde, şehidlerimizin acıları yüreklerimizi dağladı. Ateş sadece düştüğü yeri değil, düştüğü yer kadar olmasa bile en az onlar kadar bizlerin de yüreklerini yakıyor.  

İstiklal Marşı ile başlayıp, Çanakkale Şehidleri ve Deniz Zaferleri ile devam eden Mart ayı blog faaliyetlerimizin üzerine; Kabil’den gelen 12 şehidimizin daha tamamını toprağa teslim etmeden, Cudi dağında pusuya düşürülmek suretiyle şehid edilen 5 güvenlik mensubumuz ile Nevruz nedeniyle daha önce uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucu yaralanan iki polisimizden birinin şehid olduğu haberi, bir kez daha yüreklerimizi dağlamıştır.

Aynı şeyleri sorgulamaktan, aynı dilek ve temennilerde bulunmaktan bıktık usandık artık! Milletimizi bu hain olayların içine çekmeye çalışan PKK, KCK ve bunların destekçileri ve sözcüleri olmaktan çekinmeyen BDP hakkında, devletin gereğini yapacağına inanıyoruz. Biz devletimize güveniyoruz. Milletimizin de tahriklere kapılmadan her zaman sağ duyulu davranmak suretiyle gereken sabrı göstereceğinden hiç şüphemiz yoktur.

Burada, devlete çok büyük sorumluluk ve görevler düşmektedir. Devlet gereğini yapmazsa, ya da yapamazsa, sabrı tükenmeye başlayan necip milletimiz bu işi üstlenirse ki, bunu düşünmek bile istemiyorum, sonuç çok vahim olur.

Cenab-ı Hakk, devletimize ve milletimize zulmeden ve bir türlü ıslaha yanaşmayan tüm zalimlerin helakını artırsın!..

Recep Altun