Fotoğraf: 14.5.2016 Tarihli Hürriyet Gazaetesinden Alıntıdır.

Merhabalar.
Türkiye Irak sınırının sıfır noktasında 13 Mayıs 2016 Cuma günü sabah saatlerinde ÇIĞLI Üs Bölgesi'ne sızmaya çalışan PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 6 asker şehit oldu. Sıcak çatışma bölgesine giden Kobra tipi helikopterin düşmesi sonucu İki Üsteğmen pilot da şehit olunca, Çukurca'da bir saat içinde verilen şehit sayısı 8'e çıkmıştı. 

Ülkemizi yasa boğan ve yüreklerimizi dağlayan bu acı şehit haberlerini artık kanıksadık mı nedir? Eskisi kadar oralı olmuyoruz gibime geliyor. Şehitler tanıdığımız, eşimiz, dostumuz, akrabamız değilse, sıradan bir olay oldu artık! "Ateş düştüğü yeri yakar", "Ağlarsa anam ağlar, gayrısı yalan ağlar" söylemleri ne kadar doğru ve yerinde söylenmiş sözlermiş. 

Hiç birimiz farkında değiliz ama, ülkemizde kan gövdeyi götüren bir savaş cereyan ediyor. Herkes işinde gücünde, yollarda trafik akıyor, kahvaltılar yapılıyor, yemekler pişiyor, hayat akıp gidiyor. Bir tarafımız ağlıyor, bir tarafımız gülüyor, ne garip değil mi? Ölenle ölünsün demiyorum. Elbette hayat devam ediyor, edecek de. Olayın vahametinin farkında olmakla birlikte aziz şehitlerimizin acılarını yüreğimizde hissederek, bir gün bu acı haberin bizim kapımızı da çalabileceğini unutmayalım. 

Vatan, millet, bayrak uğruna toprağa düşmüş tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah'dan rahmetiyle muamele eylemesini, acılarımızı hafifletmesini ve şehit yakınları ile birlikte tüm milletimize sabr-ı cemil ihsan eylemesini niyaz ederim. 
Selam ve dualarımla.