Merhabalar.

Seçmen güvenini ve desteğini yitiren, söyleyecek yeni sözü, yapacak vaadi kalmayan, halkı açlığa mahkum eden iktidar, yanlışlarından dönmek yerine, toplumu korkutarak yönetimini sürdürmeye çalışıyor. Söyleyin Allah aşkına, 21. Yüzyıl Dünyası'nda böyle bir yönetimin iktidarını sürdürebilme imkanı var mıdır?..

Dini hassasiyetler kullanılarak toplumu ayrıştırmak kadar daha tehlikeli ne olabilir ki?.. Yazık değil mi, bu ülkenin insanlarına?. Bu ülkenin insanlarından ne istediniz de vermediler?.. Karşılığı bu mu olmalıydı?.. 

Dönem dönem sağ iktidarlar dini siyasete alet etmekten çekinmediler. Menderes döneminden bu yana, bu halk din sömürüsü yapan siyasilere alıştı. İslam alemi zaten bin beşyüz yıldır mızrağın ucuna takılan ayetleri tartışıyor. İslam adına, dinin arkasına sığınarak insanın insana yaptığı zulümlerden kafa kesmeleri, domuz bağıyla diri diri toprağa gömmeleri görmedik mi? Bu vahşeti işleyenler, din adına, İslam'ı yüceltmek adına yaptıklarını iddia etmediler mi?  Oysa biz Anadolu Müslümanları, hoşgörü dini olarak baktık İslam'a, öyle kabullendik. Ama İslam'ı siyasette kullananların, gücü ele geçirenlerin neler yapabileceğine de çok acı tecrübelerle şahitlik ettik. İnsanlar yakıldı bu ülkede, hem de tekbirler getirilerek...

Zorbalığın, kindarlığın değirmenine su taşıyanlar, gün gelir o değirmende öğütülür. İran örneği duruyor orta yerde. Şah'tan kurtulmak için Humeyni'nin ipiyle kuyuya inenler, o iplere asıldılar. Çocuklara tecavüz edilirken, memleket soyulurken, insanlar zulme uğrarken ses çıkarmayan siyasal İslamcılar, her gün linç için yeni kurbanlar, yeni hedefler seçiyor... Yazıktır; ne İslam'a, ne bu ülkenin insanlarına bunu yapmayın. Bu işin sonu yok!

15 Temmuz İhanetini, alçaklığını yaşamış bir ülkede hiç mi ders alınmaz? Sizin "alnı secdeye değiyor" dediğiniz o ışık evi çocukları büyüdü, subay oldu, üzerimize bomba yağdırdı. Polis oldu, sahte delillerle on binlerce insanın canına okudu. Savcı, hakim oldu, hapislerde çürüttü bizleri. Hiç mi ders almazsınız, hiç mi?..   

Selam ve saygılarımla.