Merhabalar.

Bu vatan için ölmemiz gerekiyorsa, hep birlikte ölelim kurtulalım ve bitsin bu iş. Yeni dünya düzeni küresel kraliyetçiler takımının bizler için yazdığı senaryoyu neden oynamak zorunda kalıyoruz? Neden bile bile lades oluyoruz? Neden bu terör, hep seçim öncesi tavan yapıyor? Kurtuluş Savaşı'mızda bir hilal uğruna batan bu güneşler, acaba şimdi kimin ve kimlerin uğruna batıyorlar? Tüm bunların namuslu bir açıklaması var mı?.. 

Bir hilal uğruna değil de birilerinin çıkarı uğruna batan bu güneşlere yazık değil mi? Her birinin yarım kalmış hayallerinin ve geride bıraktıkları yetim ve ailelerinin vebalini üstlenmeye ve bunun hesabını vermeye kimin gücü yeter?..

Gün geçmiyor ki, yeni bir şehit haberi ile yıkılmayalım. "Ateş düştüğü yeri yakar" atasözü ne kadar doğru ve yerinde söylenmiş bir sözdür. Şu anda aziz şehitlerimizin al bayrağa sarılmış naaşları bir bir memleketlerine gönderilirken insanın içi nasıl acıyor, burnumuzun direği sızlıyor ve gözlerimize dolan o yaşlar, gözlerimizi nasıl yakıyor biliyor musunuz?..

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye gark eden, terör saldırısında hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet; kederli ailelerine, Türk milletine ve onun gözbebeği Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz. 

Selam ve saygılarımla.