Referandum



Referandumun sonucunu aldık. Başbakan'ın istediği oldu. Artık önünde durabilecek hiçbir güç yok. Şimdi kafasının içindekileri hayata geçirmesinin zamanıdır.

Artık "yargı" ona ayak bağı olmayacak. Ayak bağı olmak ne kelime, artık orayı da istediği gibi yönlendirecek, istediği kararları çıkaracak, istediği davalara istediği yargıç ve savcıları atayabilecek.

Bugüne kadar iktidar gücü elinde değilmiş gibi yapamadığı her şey için birilerini suçluyordu.

Şimdi önünde engel kalmadı. Ne biliyorsa yapmasının zamanıdır. 2012'de Çankaya'ya cumhurbaşkaı olarak değil de başkan olarak çıkmaya hazırlanan Başbakan,  "Başkanlık sistemi " sinyallerini çoktan verdi bile..

Ne art niyetliyim, ne de ön yargılıyım; ben ülkem için sadece en iyisini, en güzelini ve en doğrusunu istiyorum!

Yorum Gönder

12 Yorumlar

  1. Günaydın..Hayırıl, huzurlu, sağlıklı bir hafta dileğimle Recep bey..Siyaseti sevmediğim için yorum yok ama diliyorum ki çıkan sonuç hayırlı olsun, vatanımız, milletimiz için..
    Çok teşekkür ediyorum benim yazdığımdan çok daha güzel olan yorumlarınız ve emeğiniz için
    sağolun, var olun..Sağlıcakla kalınız..

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar İnci Kardeşim,

    Bizler millet olarak Avrupalılar'dan daha çok siyasetçiyiz. Bundan asla memnun değilim ama, ülkemizin içinde bulunduğu siyaset rüzgarının girdabı sizi, sevseniz de sevmeseniz de az da olsa siyaset girdabına çekiyor. Ben de nefret ederim, ben de sevmem siyaseti, Yüce Allah hem beizlere, hem de bizleri zoraki bu siyasetin içine çekenlere hidayet versin!

    Ziyaretinize ve dilek ve temennilerinize çok teşekkür ederim. Aynı dilek ve temennilerimle birlikte herşey için çok teşekkür ederim. Sağolun, varolun.

    YanıtlaSil
  3. Hakkımızda hayırlısı olsun diyelim..Söylenecek çok şey var aslında.Siz çok güzel anlatmışsınız aslında.Yazdıklarınız yazmadıklarınızı da hissettiriyor.Yüreğinize sağlık.
    Blogunuz çok güzel olmuş yeni haliyle..Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar Ebruli Kardeşim, Hoş Gelmişiniz!

    Ziyaretiniz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  5. Hayırlısı diyelim artık... Selam ve hürmetler.

    YanıtlaSil
  6. Merhabalar, Deliler Teknesi, Hoş Gelmişiniz!
    Ziyaret ve yorumunuz için çok teşekkür ederim. Sağolun, varolun.

    Demokrat biri olarak sonucu elbette saygıyla karşılıyoruz. Yüce Allah, ülkemizin yar ve yardımcısı olsun ve her türlü felaketlerden korusun!

    YanıtlaSil
  7. Evet hayır diye ne acaip kutuplaşmalar oldu, ne acaip tu kakalar yapıldı. Herşey bir tarafa bu çok üzücü. Yaşayalım bakalım tarih kimleri mahçup edecek.
    Saygılar Recep bey..dilerim iyisinizdir ve herşey yolundadır.

    YanıtlaSil
  8. Merhabalar Mavi Tutku, Hoş Gelmişiniz!

    Ziyaret ve değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.

    Evet, zaman mükemmel bir ilaç, ölümden gayrı herşeyin çaresidir zaman. Bekleyeceğiz ve göreceğiz bakalım "EVET" diyenler mi, yoksa "Hayır" diyenler mi mahcup olacak?

    YanıtlaSil
  9. Artık sonuç belli olduğuna göre, olaya şu açıdan bakmak istiyorum: Bugüne kadar yapamadığı şeyler için "ayağımda prangalar var" diyordu ya, artık bunu diyemeyeceğine göre, prangasız haliyle iyi şeyler yapmasını umuyorum. En azından yapabileceği iyi şeyler için artık bir bahanesi kalmadı, öyle değil mi?
    Madem böyle oldu, artık bütün partilerin biraraya gelerek, uzlaşarak yeni bir anayasa hazırlamalarını arzu ediyorum ki yeni anayasa, tek bir partinin anayasası olmasın. Herkesin içine sinsin. Ülkemizde artık çekişmeler, usandırıcı tartışmalar yaşanmasın. Zaman, uzlaşma zamanıdır.
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  10. Merhabalar, Sihirliyazılar, Hoş Gelmişiniz!

    Ziyaretinize, değerli dilek ve temennileriniz ile o güzel yorumunuza çok teşekkür ederim. Ne güzel söylemişiniz: "Zaman, uzlaşma zamanı" inşallah tüm muhalefet liderleri ile iktidar bu söze kulak verirler de uzlaşırlar.

    YanıtlaSil
  11. Derler ki "keskin bıçak önce sahibini kesermiş" ben şimdiden evet diyen arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum.

    YanıtlaSil
  12. Merhabalar,İçimden Geldiği Gibi,
    Ziyaretiniz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim. Bir haftadır, bir arıza nedeniyle internete bağlanamıyordum. Arızayı bugün giderebildim. Geciktiğim için özür dilerim. Her ne kadar ben de "Hayır" dediysem de, bu konuda şimdiden bir şey söylemeyeceğim. Herşeye ilaç olan zaman, elbette bu konuya da ilaç olacak.

    İyi ve güzel ne varsa, paylaşmak adına tekrar teşekkür ederim.

    YanıtlaSil

*YORUMLARINIZ HEMEN YAYINLANIR*