Yozgat_Çorum_Erzincan_Batman
Sağlığın Başkenti Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Genel Cerrahi Kliniğinin 247 nolu koğuşundaki hasta ve refakatçilerden soldan sağa doğru: Yozgat'lı Dursun, Çorumlu Erkan, Erzincan'lı Yılmaz'ın annesi ve Batman'lı Burhan'ın yer aldığı fotoğraf karesini görmektesiniz.

Batman'lı Burhan
Yeme ve içme konusunda son derece dikkatli olan Batman'lı Burhan, ideal kilosununu beslenmesinde gösterdiği azimli ve kararlı tutumuna borçlu olduğunu söylemekle birlikte bu arada sigarayı da bırakmasının verdiği sevinci yüzünde görmek mümkün. Davranışlarıyla örnek bir insan profili çizen Burhan'ı yatağında istirahat ederken görmektesiniz.
 
Kırşehirli Faruk ve Çorumlu Erkan
Kırşehir'li Faruk ile Çorum'lu Sarı Halit'in acil cerrahi kliniğinde başlayan tedavileri, genel cerrahi kliniğinin 247 nolu koğuşunda da onları biraraya getirdi. Fotoğraf karesinde Kırşehirli Faruk ile Çorum'lu Sarı Halit'in refakatçisi oğlu Erkan görülmektedir.

Kırşehir_Kaman'lı Faruk
İki ay süren uzun bir tedavi sonrası yaşama azmini kaybetmeyen ve hayata sıkı sıkı tutunan Kırşehir'li Faruk, nihayet taburcu olacağı güne doğru yaklaşmanın sevincini tebessüm eden yüzüne yansıtarak, sevincini koğuştaki arkadaşlarıyla paylaştığı fotoğraf karesinde görülmektedir..
  
Çorum_İskilip'li Sarı Halit
Çorum'lu Sarı Halit'in herkes uyuduğunu sanyor. Ama o, daha önce Çorum'da geçridiği talihsiz bir katarakt ameliyatı sonrası operasyon geçiren gözünün görme yetisini belirli bir oranda kaybettiği için gözlerini devamlı kapalı tutuyordu. Belki de uyumayı seviyordu da bize öyle geliyordu.

Erzincan'lı_Yılmaz Ameliyat Sonrası
Ameliyat öncesi kontrollerini yapmak üzere gelen hemşirelerin koğuşunda bulamadığı Erzincan'lı Yılmaz'ı böyle koğuşundaki yatağına bağlayan geçirdiği operasyondur.

Erzincan'lı Yılmaz Ameliyat Sonrası 2. Gününde
Ameliyat olduğu gün bile yatağında olmak istemeyen Erzincan'lı Yılmaz, hemen yürüme egzersizlerine başlamıştı. Bunun biraz da genç yaşına bağlı olduğunu kendisi de biliyor.
 
Çorum-İskilip'li  Sarı Halit
Çorum-İskilip'li Sarı Halit'in sarılığı doğuştanmış. Bu nedenle ona memlekette "Sarı Halit" dediklerini refakatçisi olan oğlu Erkan anlatmıştı. Halit'in tüm bedeninin limon sarısı bir renkle kaplı olduğu aşikar görünüyordu.

Yozgat'lı Dursun
Daha önce başka bir koğuşta iken operasyon geçiren Yozgat'lı Dursun 247 nolu koğuşa nakil gelmiş olup, koğuşun en genç hastası olma ünvanını hala korumakta.

Kırşehir-Kaman'lı Faruk Taburcu Oldu
Kırşehir'li Faruk, 24 Temmuz 2012 salı günü taburcu olmasının hem sevincni, hem de koğuştaki arkadaşlarından ayrılmanın hüznünü birada yaşadığını bu fotoğraf karesine yansıtmıştır.

Bu blogda yer alan 247 nolu koğuşun tüm hasta ve refakatçileri sosyal ve aynı zamanda her konuda paylaşmayı seven örnek şahsiyetlerdi.  

247 nolu koğuşun hastaları ile birlikte şifa bekleyen tüm hasta kardeşlerimize Cenab-ı Hakk'tan acil şifalar dileriz. 

Recep Altun