Öldürülen Aziz Kara ve Malikanesi
Batı’dan, ama hassaten Avrupa Birliği denen eşkıyalar koalisyonundan darbe üstüne darbe almasına, hakaret üstüne hakaret görmesine rağmen, hala aptalca aynı “batılılk” kavalını çalmaya devam etmekte bir beis görmeyen Türkiye, bütün komplekslerinden arınmış bir şekilde soğukkanlılıkla “Batı nedir ve Batılı olmak ne demektir?” sualini ele almaya yanaşmamaktadır.

Batılı olmak ne yazık ki biz Türklere medeniyetin olmazsa olmazı olarak dayatılmış içi çamur dışı krema olan sahte bir pasta. Nitekim bu sahteliğin medeniyetin beşiği, demokrasinin havarisi Fransa'da meydana gelen olaylarda nasıl gün yüzüne çıktığını gördük. Hayır arkadaşlar hayır, batılı olmak bir meziyet bir erdem değildir. Biz, eğer medenileşmek istiyorsak, o medeniyeti batıda değil kendi tarihimizde,  kendi değerlerimizde arayalım. Çünkü hiç bir millet, tarih sahnesinde bizim kadar medeni,  bizim kadar hoş görülü olmamıştır. Aşırma bir medeniyet üzerimizde ancak çıplak kralın elbiseleri kadar şık durur.

Çağdaş, medeni, demokrat, uygar, hümanist ve  insan haklarına saygılı,  batılı ülkeler arasında yer alan ve bir tolerans ülkesi olarak da bilinen Hollanda’nın Almelo şehrinde Ingrid ve Henk isimli bir çift tarafından haziran ayı içersinde dövülerek komalık edilen 64 yaşındaki Aziz Kara’nın, 11 gün  komada kaldıktan sonra,  4 Temmuz 2012 günü hastanede hayatını kaybettiğini basından öğrenmiştim.

Aziz Kara'nın Eşi ve Çocukları
Yıllardır Almelo şehrinde yaşayan  Kara ailesi, Türklerden nefret eden Hollandalı ırkçı komşularının sürekli kendilerini “Biz Türkleri sevmiyoruz. Türkler kötüler, pisler” şeklinde taciz etmelerine ve kışkırtmalarına rağmen bu aile ile hiçbir zaman kavga etmemişler. Ancak, adı geçen Hollandalı ırkçı aile daha da ileriye giderek Aziz Kara’yı dövmek suretiyle ölümüne sebebiyet vermiştir.

İşte bu elim olayın yaşandığı batılı ülke Hollanda, vatandaşımızı komalık edinceye kadar döverek ölümüne sebebiyet verenler de çağdaş, demokrat, medeni ve insan haklarına saygılı  Hollanda vatandaşlarıdır.

Recep Altun