Merhabalar.

Hürriyet gazetesi köşe yazarı Ahmet Hakan'ın "Cumhurbaşkanı'na Açık Çağrı" başlıklı köşe yazısını okuduktan sonra memleketimin içinde bulunduğu durumu önce sizlerle paylaşmak istiyorum:

"...Yargısı alenen ve resmen çökmüştür... Hukuka olan inanç sıfırın altına inmiştir... Hükümet elle tutulamayan, başı sonu belirsiz soyut düşmanlara karşı istiklal savaşı ilan etmiştir... İç çekişmeler yukarıdan aşağıya herkesi etkilemiş, cepheleşme alabildiğine artmıştır... Kimsenin kimseye güveni kalmamıştır... Memleket toz duman olmuştur... Ortada apaçık bir çürümüşlük ve aleni bir kokuşmuşluk var. Bu çürümüşlük ve kokuşmuşluk... Siyaseti de, kurumları da, hükümeti de, Cemaat'i de, yargıyı da, emniyeti de, en üst düzey yargı kurumlarını da, istihbarat örgütünü de, cephe savaşları yürüten medyayı da, devletin valilerini de, Silahlı Kuvvetleri'ni de önüne katmış sürüklüyor..."

Yazar daha sonra Cumhurbaşkanı'na "Eğer derhal etkin bir tutum almazsanız, bu çürümüşlük ve kokuşmuşluk sizi de önüne katıp sürükleyecek." diyor.

Şimdi ben bu acı tablo karşısında düşünüyorum. Sizler de düşünüyor musunuz?.. Bence bir düşünün...

Selam ve dualarımla.