Merhabalar Değerli Blogger Arkadaşlarım.

1915 trajedisinin 100'ncü yılı için Erivan'da hazırlanan ve yukarıya bir örneğini aldığım afişin, Erivan cadde ve sokaklarında teşhir edildiği  haberini 24 Nisan 2015 tarihli Cumhuriyet gazetesinde okudum. Konunun, Hürriyet gazetesi yazarlarından Ertuğrul Özkök tarafından da 25 Nisan 2015 tarihli Hürriyet gazetesindeki köşesinde ele alındığını gördüm. 

Lütfen yukarıdaki afişi çok dikkatli inceleyin ve Ermenistan'ın bu afişle ne ima etmek istediğini şöyle bir düşünün. Bu kadar da olmaz! Mesnetsiz ve asılsız "soykırım" yalanları ile Türkiye'den tazminat ve toprak koparmak amacında koşan bu soysuzlara dur demenin zamanı gelmedi mi hala? Bu ne cüret ve bu ne küstahlıktır!..

Bu afiş ne diyor: 1939'da milyonlarca Yahudi'nin öldürülmesinden sorumlu sadece "Hitler'dir..." 1915'te ise Ermenilerin öldürülmesinden sorumlu "Türk halkıdır..."

Bu temelsiz iddialarla bölgede huzur ve barışı, halklarımız arasındaki dayanışma duygusunu zedelemekte olan Ermenistan hükumetini şiddetle kınayalım!.. Türkleri soykırım yapmakla suçlayanların uluslararası hukuku da açık biçimde ihlal ettiği aşikardır. Ayrıca "ASALA" terör örgütüne sahip çıkan Ermenistan'ın hesap sorma değil, hesap vermesi gereken bir ülke olduğunu  da hepimiz biliyoruz.    

Selam ve dualarımla.