Van İlindeki Sivil Toplum Kuruluşlarının Barış Yürüyüşünden Bir Fotoğraf Karesi.

Merhabalar.

Terörün hiç haklı bir tarafı yoktur, olamaz da. Terör, her zaman toplumlarca lanetlenmiş, gayrimeşru silahlı bir örgüt eylemidir. Ülkemizdeki bölücü PKK terör örgütünün silahlı eylemleri yüzünden asker ve polis eşleri, anaları, babaları ve çocukları her gün kapılarını çalacak acı bir haberin tedirginliğiyle yaşamaktadırlar. Ülkede huzur kalmamıştır. Bu durumdan kimlerin memnun olduğu belli olup, bu işin sonunun nereye varacağı da bellidir ve bu sonuç hepimizi ziyadesiyle üzecektir.

Biz ne Irak, ne Libya, ne Mısır, ne de Suriye'yiz. Biz Türkiye'yiz. Ülkemiz öyle kuru gürültüye pabuç bırakacak bir ülke değildir. Varlığımıza, birliğimize ve bütünlüğümüze kastedecek her türlü eyleme karşı topyekun savaşmasını da biliriz. Hiç kimse, bölücü PKK terör örgütünün gayrimeşru silahlı eylemlerini savunmaya kalkmasın. Bölücü PKK terör hareketi, uluslararası toplumlar tarafından da kabul görmüş bir hareket değildir. Bölücü örgüt PKK ve onun arkasında duranların amacı ülkeyi bölmektir. Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde bu ülkenin vatandaşı olarak yaşayan hiçbir fert bu ülkenin bölünmesini istememektedir. Ülkeyi bölmenin bu ülkede yaşayan hiçbir vatandaşın çıkarına ve menfaatine uygun değildir. Bu güzelim ülkenin bölünmesini arzu edenler, emperyalist batı ve onun maşası olan  bölücü PKK terör örgütüdür.

Ülkemizin her tarafından bu çatışmalı sürecin bitirilmek üzere "Biz Barış İstiyoruz" sesleri yükselmektedir. Ülkemizin bu güzel insanları da barışa katkıda bulunmak için ellerini taşın altına koymaya hazırdır.

Selam ve dualarımla.
Recep Altun