Terör Olayının Yaşandığı Yol Güzergahın Fotoğrafı 

Merhabalar.

Gün geçmiyor ki,  milletimizi derinden üzen bir şehit haberi almayalım. Ülkemizin güvenliği ve birliği için görevi başında şehit edilen tüm güvenlik güçlerimiz bizlerin kardeşleridir. O şehitler bizimdir, bizim kardeşlerimizdir. Her ne kadar, “ateş düştüğü yeri yakar” sözü doğru olsa da her bir şehit haberinde ciğerlerimiz kavrulmakta, yüreklerimiz yanmaktadır.

Söylemesi ne kadar kolay. "Siirt'te askeri araca bombalı saldırı 8 askerimiz şehit edildi." Yedi düvelin bir olup sırtını yere getiremediği bu milleti, böyle münferit terör eylemleri ile alt edeceklerinin hesabını yapanların yanlış bir hesap ve tutum içinde olduklarını bilmeleri gerekiyor. 

Ülkenin güvenliğini ve birliğini sağlamak için bölücü PKK terör örgütünün haince kurduğu tuzaklarla şehit edilen güvenlik güçlerimiz, bazılarının ise hiç umurunda değildir. Bunlar tüm eforlarını ve yetkilerini koltuk ve iktidarlarının devamı için harcamaktadırlar. Ayrıca bunlar, terör örgütüyle zamanında yapılan pazarlıklar neticesinde, terör örgütünün silahlanmasına ve güçlenmesine imkan vererek ülkemizin bir çıkmaza doğru sürüklenmesine sebep olmuşlardır.

Elini taşın altına koyabilecek kudret ve güçte olan necip Türk milletinin (affetmek intikamdan daha yücedir, şefkat öfkeden daha güçlüdür) sağ duyusuna inanarak ülkemizi bir çıkmaza doğru sürükleyen bu terör belasından bir an evvel kurtarılması gerekiyor. Aksi halde dönüşü olmayan çıkmaz bir yola girilmesi işten bile değildir.

Şehitlerimize Cenab-ı Hakk'tan rahmetiyle muamele eylemesini, milletimizin acılarını hafifletmesini ve yüreği yanan milletimize sabr-ı cemil ihsan eylemesini niyaz ediyorum.


Selam ve dualarımla.
Recep Altun