Tutsak Edilemeyen Millet

Boynu bükük ulusumuzu tutsak etmek isteyen düşmanları yüzde yüz yeneceğine olan imanı ve güveni bir an bile sarsılmayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu sarsılmaz inancını tüm dünyaya; Türkiye Büyük Millet Meclisi ordularınca,

Afyonkarahisar-Dumlupınar Büyük Meydan Muharebesi'nde zalim ve mağrur bir ordunun esas unsurlarını inanılmayacak kadar az bir zamanda imha etmek suretiyle göstermiş, Türk Milletinin de asla tutsak edilemeyeceği gerçeğini ispat etmiştir.

Tüm ulusumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu ve mutlu olsun! Bu vesileyle bir hilal uğruna toprağa düşmüş tüm şehitlerimizi de saygıyla, minnetle anıyor, Cenab-ı Hakk'tan rahmetiyle muamele eylemesini niyaz ediyorum. Ruhları şad olsun!

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Amin Recep Bey... 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız kutlu olsun. Bu yüce Milletin başında dolaşan kara bulutların biran önce dağılmasını ve özlediğimiz şehitlerin artık gelmediği, yüreklerimizin yanmadığı, huzur ve düzenin sağlandığı günlere diyorum. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar Hanife Mert, Hoş Geldiniz.
      Blog sayfama yapmış olduğunuz ziyarete ve günün anlam ve önemi ile ilgili kaleme aldığınız değerli yorumunuza çok teşekkür ederim.
      Selam ve dualarımla.

      Sil
  2. Bu memleket bizim! Hangi görüşten olursak olalım hepimiz bir bütünüz! Ve Türk milletiyiz! Kimse bu birliği bozamayacak! Ve bir kez daha emperyalizm bu topraklarda Mustafa Kemallerin yenilmezliğine tanık olacaktır! Saygılarımla Recep Bey.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar Tülay Gürdal, Hoş Geldiniz.
      Blog sayfama yapmış olduğunuz ziyarete ve günün anlam ve önemi ile ilgili kaleme alarak bizlerle paylaştığınız değerli yorumunuza çok teşekkür ederim.
      Selam ve dualarımla.

      Sil
  3. Amin bütün şehitlerimizin ruhları şad olsun.Rabb'im içte dışta düşmanlarımıza fırsat vermesin kötü planlarını ayaklarına döndürsün inşaALLAH.Uzun zaman oldu bloğunuza gelemedim ama her zaman yazdıklarınızı telefonumdan okudum.Maalesef telefondan yorum yazamıyorum ya ben bilemiyorum ya da kısaca var bir aksaklık ama hayırlısı diyelim.En güzele emanet olun hayırlı uğurlu mutlu hafta sonları diliyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar Vişnap Macide, Hoş Geldiniz.
      Blog sayfama yapmış olduğunuz ziyarete ve değerli yorumunuza çok teşekkür ederim.
      Efendim, telefon ile yorum yazmak zor olur. Yorum yazmak için kendinizi zorlamayın. Ben biliyorum ki, Vişnap Macide benim sayfamı ziyaret edip, yazdıklarıma göz atıyor. Müsait olduğunuz zaman görüşlerinizi yorum yazarak paylaşabilirsiniz.
      Selam ve dualarımla.

      Sil
  4. Merhaba,

    Nerede bir Atatürk fotoğrafı görsem, duygulanırım. Sizi de bu paylaşımınızdan dolayı tebrik ederim.

    Saygılarımla...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar Gazeteci N.G. Hoş Geldiniz.
      Blog sayfama yapmış olduğunuz ziyarete ve değerli yorumunuza çok teşekkür ederim.
      Selam ve dualarımla.

      Sil

*YORUMLARINIZ HEMEN YAYINLANIR*