Merhabalar.

18 aylık bir süre sonunda, nihayet Ankara'daki daireme 26 Kasım 2020 Perşembe günü internetimi bağladılar. Bu duruma sevinemedim desem yeri var. 18 aylık mücadelenin ve sabrın verdiği yorgunlukla birlikte bir de dünyamızı cehenneme çeviren Covid-19 virüsü insanda sevinç mi bırakıyor. Daha dün, 24 Kasım Öğretmenler gününde 66 yaşındaki emekli öğretmenimiz A. Salih KARAGÖZ'ü Covid-19 yüzünden kaybettik.


En acısı, sevgili öğretmenimizin sevenleri ve yakınları onun bu son yolculuğunda yanında olamadılar. Bu durum, kaybedilen yakınlarımızın acısını çoğaltmakta ve tarifi mümkün olmayan bir elem ve kedere gark etmektedir. Bu acının ne olduğunu ancak damdan düşen bilir. Sevgili öğretmenimize Allah'tan rahmet, kederli ve acılı ailesine başsağlığı ve sabr-ı cemil diliyoruz. 

Lütfen Covid-19'u ciddiye alın, ilgili kurumların önerilerine kulak verin ve harfiyen yerine getirin. Aksi halde bu işin şakası yok! Allah göstermesin, illa bu illete yakalandığımızda mı onu ciddiye alacağız? İşte o zaman iş işten geçmiş olacak! Vefat eden öğretmenimizin tedavisi için, ancak İstanbul Pendik'te özel bir hastanede yer bulundu. Ama ne yazık ki; ne bulunan hastane, ne de uygulanan tedavi onu hayata bağlamaya yetmedi. 

Selam ve saygılarımla.