Pandemi sonrası normalleşmenin uygulanmaya başlamasıyla birlikte 01 Temmuz 2021 Perşembe gününden geçerli olmak üzere, elektriğe %15, doğal gaza %12 maliyet artışından kaynaklanan zamlar yapıldı. Açıklama Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan geldi. Elbette gerekli görüldü ki bu zamları yürürlüğe koydular. Aksi halde söz konusu enerjiyi üreten, ileten, dağıtan, alan ve satanlar zarar edecek. Onlar zarar ederse, enerjiyi üretemezler, iletemezler ve dağıtamazlar, bizlerde elektriksiz ve doğal gazsız kalırız ve perişan oluruz. Varsın tüketici fiyatları artsın, ama tüketici enerjisiz kalmasın. Yoksa el altından karaborsa enerji almak durumunda kalır.

Şimdilik elektriğe ve doğal gaza yapılan bu zamlardan sonra vatandaş ağlıyor, inim inim inliyor. Ama kimse tepkisini gösteremiyor, yapılan bu zamlara karşı çıkamıyor. Ağzının işiyse meydanlara bir insin de görsün bakalım dünya kaç bucakmış. Adama öyle bir gösterirler ki anyayı Konya'yı, soluğu kodeste alır ve çıktığına çıkacağına da pişman olur. 

Peki o halde ne yapacağız? Hiç sesimizi soluğumuzu çıkarmayacağız, kıracağız dizimizi oturacağız evlerimizde... Bize mi  kalmış zamlara karşı çıkmak için sokaklara dökülmek? MazAllah, bir de adımız gezi eylemcisine çıkar,  ardından da Fetöcü diye damgalarlar ve sittin sene temize çıkamayız. Benden söylemesi.