Sosyal konut hamlesinin açıklandıktan sonra fiyatların gerielemeye başladığının belirtilmesiyle ilgili iktidarın yandaş basılı medyasından Hürriyet gazetesinin haberini kestim tarayıcıda tarayarak konuyu sizlerle paylaşmak istedim. Bu habere asla inanmayın, iktidarın yalanlarına bir yenisinin eklenmesinden başka bir şey değil. Hem de KOCAMAN BİR YALAN! Yalanınız Batsın!..

Türkiye’nin en büyük elektronik ticaret ve ilan platformlarından birisi olma özelliğini taşıyan "Sahibinden.com" web sitesine hergün giriyor ve çevremdeki gayrimenkul satış ilanlarını takip ediyorum. Fiyatların düştüğünü görmek mümkün değil, aksine konut fiyatları diğer gayrimenkullerle birlikte sürekli artış gösteriyor. 

Bakan Murat Kurum, Eylülde açıklanacak dev sosyal konut projesiyle hem dar gelirlilerin ev sahibi olacağını, hem de piyasaya çıkan yeni konut arzı ile fiyatların gerileyeceğini söylemiş. Kurum, "Sosyal konutlar yapılınca emin olun ki gayrimenkul fiyatları düşecek. Projeyi duyurmamızla birlikte düşüşe geçmeye başladı" demiş. Yalanınız batsın!..

Kaynak: 5 Ağustos 2022 Cuma Tarihli Hürriyet Gazetesi