Merhabalar.

Bir çoğumuzun sayfasında  "Takipçiler" başlığı altında yer alan eklentiye  "izle" butonuyla bloglarımızı takip amaçlı profil bilgisi bırakan yeni takipçilere sesleniyorum. Takipçisi olduğunuz blog sayfasında yer alan herhangi paylaşımdan birine bir yorumda bulunursanız, bizler de yaptığınız yorum linkinden sizlere geri dönüş yapar ve merak ettiğimiz blog sayfanızı ziyaret etme ve sizlerle tanışma imkanı buluruz. 

Önceden bu eklentinin içinde takipçinin blog sayfasının linkine yer veriliyordu. Ama her nedense Blogger bu eklentinin yapısında bir değişiklik yaparak takipçilerin blog sayfasının linkini kaldırmış oldu. Eklentinin içinde sanki bize çok gerekli ve elzem bir bilgiymiş gibi takipçinin takip ettiği blog sayfalarının linkine yer vermiş. Bu bilgiye yer verene kadar; eskiden olduğu gibi takipçinin blog sayfasının linkine yer vermiş olsa, bizler de yeni takipçinin blog sayfasına ya da hesabına yönelip yeni takipçi ile tanışma imkanı bulacaktık. 

İşte bu nedenle yeni takipçilerden takipçisi olduğu blog sayfasındaki herhangi bir yazı ya da paylaşıma bir yorum bırakmasını istirham etmiştik. Hatta bir takipçiden de konuyu yanlış anladığı için "yorum yazmak zorunda değilim" şeklinde bir mesaj bile almıştım. 

Selam ve saygılarımla.