Charlie Hebdo isimli Fransız siyasi mizah dergisi, Tunus'ta İslamcı Ennahda partisinin zaferini kutlamak için yeni sayısının editörlüğünü Hz. Muhammed'e verdiğini duyurmak suretiyle İslam Alemi'ne ve Onun peygamberine karşı hakaretvari, çirkin ve menfur bir saldırı başlatmıştır.

"Eceli gelen it cami duvarına işermiş!" Fransız siyasi mizah dergisi Charlie Hebdo'nun da eceli gelmiş olacak ki; İslam Dini'nin peygamberi, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.) efendimizi 2 Kasım 2011 sayısının kapağına  "Gülmekten ölmezseniz 100 kırbaç" diyen bir karikatür şeklinde yer vermek suretiyle yapılan bu hakaretvari çirkin ve menfur saldırıyı şiddetle kınıyor ve protesto ediyorum!..

Her defasında İslam'a, İslam Dini'ne ve onun peygamberi Sevgili Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa efendimize yapılan bu hakaretvari çirkin ve menfur saldırılar karşılıksız kalmayacak, İslam Kardeşliğini daha da pekiştirecek ve tüm Müslümanları biraraya getirerek tek vücud ve tek yumruk olmalarını sağlamaktan öteye geçmeyecektir.


Müslümanlardan gelen tepkilere aldırmayarak derginin yayımlanması üzerine, derginin Paris'teki merkezine iki molotof kokteyli atıldı ve internet sitesi korsan saldırıya uğradı. Hacker’lar, sitede yer alan karikatür ve yazıların yerine, Arapça ve İngilizce sloganlar koydu.


Yüce Allah, Peygamberimizle alay eden zalimlerin helakını artırsın, İslam Alemi'nin ve mazlumların da yar ve yardımcısı olsun!

Recep Altun