İçişleri Bakanı Sayın İdris Naim Şahin'e Açık Mektup 
Sayın Şahin,
PKK’nın Türk milletine karşı sürdürdüğü Maoist halk savaşı konseptinin başarısı “cephe ve cephe gerisi-üs bölgesi”nin birlikte varlığına bağlıdır. Eğer cephe gerisi-üs bölgesi yok ise, PKK türü örgütler başarılı olamaz. Bugün PKK’nın Hakkari’de başarılı olması ve Türkiye içinde eylemleri sürekli tırmandırmasının en önemli nedeni, Türkiye-Irak sınırının hemen ötesinde 5-25 kilometre derinlikteki Haftanin-Metina-Zap-Avaşin-Başyan-Hakurk kamp alanlarıdır. Türk Ordusu’nu Hakkari alanında bu kamp bölgelerini işgal etmeden PKK ile savaşmaya mahkum etmek, tarih, millet ve Allah önünde izah edilemez. Hakkari’de ve Türkiye’de terörle mücadelede başarı, Türk Ordusu’nun bu bölgeye girmesine ve kalmasına bağlıdır.

Senelerden buyana dünyada güvenlik ve terör konuları ile akademik anlamda ilgilenen, PKK terörü ile ilgili bir çok kitap yazan, 1400’den fazla yüksek rütbeli polise akademide hocalık yapan, Jandarma ve TSK mensubu bir çok subayın ders, konferans veya tez hocası olan bir akademisyen olarak, güvenlik güçlerinde bir moral motivasyon eksikliği olduğu konusunda bilgi akışı ile muhatabım. Bu durum, her şeyden daha büyük bir tehlike oluşturmaktadır. Bu psikolojinin hızla aşılması, önümüzdeki süreçte atılacak hızlı, kararlı ve etkili adımlara bağlıdır.

Sayın Şahin,
Sizin PKK ile mücadeleden sorumlu olan Bakan olarak en ön safta olmanız, sadece Hakkari’de değil, Şemdinli, Yüksekova, Çukurca’da, 0 noktasında bulunmanız, Kazan Vadisi’nde bir gün geçirmeniz, karargahınızı Hakkari’ye taşımanız, askere ve polise yapılacak saldırılara, psikolojik harekata kendinizi siper etmeniz, güvenlik güçlerinin morallerini artıracak, “o, salaklara” gereken cevabı verecektir. Allah milletin birliği ve devletin dirliği konusunda atacağınız her adımda yardımcınız olsun.

(Tamamını Okumak İçin Aşağıdaki Linke Tıklayınız.)