Recep Altun; dedi ki...                     

Merhabalar Deliler Teknesi,

Geçenlerde Hürriyet Gazetesinde yarım sayfa bir ilan görmüştüm. "Maliye Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı" tarihe karışıyor diye ve başlığı da yanılmıyorsam "Arz-ı Veda" idi. Biraz sitemkar bir dille yazılmış halka şikayet duyurusu gibi bir şeydi. Cumhuriyet öncesi kurulmuş tarihi bir kurumun kaldırılmasıyla olabilecek aksaklıklardan falan bahsediyordu. Hatta ilanı makaslayıp almıştım. Tekrar eski gazeteler arşivine gitti.

İktidar olmayı garantilemekle kalmamış, bir sonraki dönemde bile iktidar olabileceğine kesin gözüyle bakılan bu iktidarı, aynı böyle kendisi gibi güçlü bir muhalefet dize getirebilir. Şu anda böyle güçlü bir muhalefet te olmadığına göre, sizin de makalenizde belirttiğiniz gibi bu iktidar "yola devam" edecek. Bunlara da elbette bir "DUR!" diyen olacak ancak bu KİM ve NE ZAMAN? Allah bilir!

Selam ve dualarımla birlikte en Güzel'e emanet olun.

29 Temmuz 2011 18:58

 
Sil
Merhabalar.
Yukarıda 2011 yılına ait "Deliler Teknesi" rumuzlu blog sayfasındaki paylaşıma yazılmış bir yorumu görmektesiniz. Blog sayfamda şöyle eskilere doğru bir uzanmak istedim. Artık paylaşım yapmayan, ancak blog sayfası hala aktif olan blog arkadaşımı merak etmiyor değilim.  Bir değişiklik olsun diye arada böyle eski yorumlara zaman zaman yer vermek istiyorum. Ziyaretiniz için teşekkür ederim. Selamlarımla.