70 yaşında dul bir emekli olan Ben Whittaker (Robert De Niro) hala yapabileceği bir şeyler olduğunu göstermek için genç ve güzel Jules Ostin (Anne Hathaway) tarafından kurulmuş bir moda sitesine kıdemli stajyer olarak katılır... 

Bu filmi televizyon kanalarında tam üç kez izledim ve çok beğendim. Sizlerin de izlemesini öneririm. Söz konusu film, bu aralar televizyon kanallarında gösterimdedir. En son TRT1 kanalında izledim. Bu filmde, her kesimden herkesin alabileceği bir şeyler olduğunu düşünüyorum. 

Söz konusu filmin sahnelerinden yukarıdaki fotoğrafı paylaşmamın nedenine gelince: Eğer bu film Türk yapımı bir film olsaydı, Jules'in eşinin kendisini aldatmasını hazmedemez ve ilk yakınlaştığı erkekle birlikte olarak bunun intikamını alırdı. Erkek de bunu bir fırsat olarak değerlendirip kadından faydalanmaya çalışırdı. Ama filmde kesinlikle böyle bir şey olmadı. Ne Ben Whittaker, ne de Jules Ostin fiziken birbirlerine çok yakın olmalarına rağmen, böyle duygusal bir saçmalık ve aptallık yapmadılar. Aralarında oluşan samimi dostluk ve arkadaşlık gerçekten övgüye değer.