Bu sefer sizlerle süper hızlı Blogger teması olan Fastest temasının özelliklerini paylaşacağım. Blog sayfam için sade, hızlı ve kullanışlı bir tema aramam esnasında bulduğum ve sayfama uyarladığım bu SUPER FASTEMA Premium versiyonu ile karşılaştım. 

Söz konusu temanın gerçekten hızlı olup olmadığına dair kararı siz kıymetli Blogger arkadaşlarımın vermesini istirham ediyorum. Sayfamı ziyaret ettiğiniz de size zahmet olmazsa ve vaktiniz de müsaitse, temayı kendinize göre test edin ve dendiği kadar hızlı ve kullanışlı bir tema mıdır? Kararı siz verin.

Eğer gerçekten söylendiği kadar varsa, kullanmak isteyen arkadaşlarım için tüm gerekli bilgileri aşağıya çıkardım. Faydalı olması dileğimle birlikte istifadenize sunmaktan dolayı çok mutlu olduğumu söylememe gerek yoktur herhalde...

AÇIKLAMA: Söz konusu temanın yorumlarla ilgili sıkıntısını giderdim ve tekrar denemek için sayfama uyarladım. Yeni nesil temaların bir çoğunda sayfalar arası "önceki-sonraki" kayıt geçiş komut linkleri yok. Bu temada da sayfalar arası geçiş komut linkine yer vermemişler...



Blogger Template Style
İsmi                  :   Superfast
Versiyon           :  Premium Version
Yazar               :  TemplatesYard
Yazar Url Adresi: https://www.templatesyard.com

ÖZELLİKLERİ:

Templatesyard tarafından hazırlanan Superfast Blogger Şablonu, mükemmel bir şekilde tasarlanmıştır. Duyarlı, hızlı ve yüksek düzeyde optimize edilerek tasarlanmıştır. Hafif kodlar ve en son teknoloji ile geliştirilmiştir.

En iyi performans birkaç arama motorunda sağlanır. Bu Süper Hızlı Blogspot Şablonunun taşınması kolaydır ve kullanıldığı cihazın ekranının boyutuna göre otomatik uyarlanır. Bu şablonla en iyi kullanıcı deneyimini ve inanılmaz performansı elde edebilirsiniz. 

Sabit kenar çubuğu widgetlarını kullanarak para kazanmaya ve gelir elde etmeye yardımcı olan reklam ağı sağlayıcılarını kolayca görüntüleyebilirsiniz. Tüm widget'larınıza yanıt verecek şekilde JavaScript, CSS ve HTML ile desteklenmiştir.