Merhabalar.

Karşılıklı paylaşımlarımızı okuyup yorumlar yazarak, hem paylaşımlarımıza katkı ve destek sağlıyoruz, hem de paylaşımlarımızı taçlandırıyoruz. Ne var ki, son zamanlarda yazdığımız yorumlarımızda kayıplar görülmektedir. Söz konusu kayıplarının sebebi ise, Blogger'in yeni yapılandırma çalışmalarına bağlanmaktadır. 

Sorunu çözüp çözmeyeceğini bilmemekle birlikte yorum kayıplarının önüne geçebilmek için, blog sayfamda yorum denetleme ayarını "Hiçbir Zaman"  seçeneğine alarak yorumların doğrudan yayına girmesini sağladım. 

Blogger aynı zamanda gadget-widget (eklenti) yazılımlarında da değişiklik yaparak güya biz bloggerler için daha kullanışlı hale getirdiğini sanıyor. Ancak takipçiler, etiketlerblog listesi, metin gibi eklentilerin kullanılabilirliğini adeta yok ettiği için eski halini arar hale geldik. Çünkü eski halleriyle bu eklentiler daha kullanışlıydı ve çok da memnunduk. 

Söz konusu aksaklıkları eskiden Blogger'e daha kolay ulaştırabiliyordum. Emin olun ben şimdi bu aksaklıkların Blogger'e nasıl ulaştırılacağını bilmiyorum. Bilenler varsa, ortak sorunumuz olan bu aksaklıkların giderilmesi için Blogger'e ulaştırmasını, ya da nasıl ulaştırıldığını bir yorum marifetiyle burada paylaşmalarını istirham edeceğim. 

Selam ve saygılarımla.